Τζιτζικώστας :Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται λύση απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα και το αίσθημα των Ελλήνων

Τζιτζικώστας :Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται λύση απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα και το αίσθημα των Ελλήνων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται λύση απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα και το αίσθημα των Ελλήνων» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρει: «Μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι δεν νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται λύση απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα και το αίσθημα των Ελλήνων».

Νωρίτερα σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είχε αναφέρει:

«Στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας σήμερα για τη Μακεδονία, με μία συγκλονιστική ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη. Η κυβέρνηση δεν μπορεί μετά και τη σημερινή συγκέντρωση να συνεχίσει να κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει!».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή