Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης: Κάθε προσπάθεια παραταξιακού χρωματισμού του συλλαλητηρίου συνιστά προσπάθεια ακύρωσής του

Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης: Κάθε προσπάθεια παραταξιακού χρωματισμού του συλλαλητηρίου συνιστά προσπάθεια ακύρωσής του

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με θλίψη διαπίστωσα την προσπάθεια κάποιων ομιλητών και παρατάξεων στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο του Συντάγματος, να του προσδώσουν παραταξιακές αποχρώσεις, ενώ ήταν ξεκάθαρα ένα συλλαλητήριο όλων των Ελλήνων» σημειώνει σε δήλωσή της η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για το χθεσινό συλλαλητήριο.

«Κάθε προσπάθεια παραταξιακού χρωματισμού του Συλλαλητηρίου συνιστά μια προσπάθεια ακύρωσής του. Είναι επίσης θλιβερό στη χώρα της Δημοκρατίας, να ακούγονται αντιδημοκρατικές κορώνες σε μια ύψιστη έκφραση της Δημοκρατίας, όπως το Συλλαλητήριο» τονίζει η κ. Τσαρουχά και προσθέτει:

«Συγχαίρω, αντίθετα, με όλη μου την καρδιά, τις εκατοντάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας, όπως και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που δήλωσαν με καθαρότητα, εντιμότητα και ενότητα πως δεν επιτρέπουν τη υπεξαίρεση του Ονόματος, της Ταυτότητας και της Ιστορίας μας, από ένα κράτος που λειτουργεί με κλεμμένη ιστορία και αλυτρωτικές θέσεις».

«Αυτή την κρίσιμη ώρα της εθνικής διαπραγμάτευσης που διενεργεί η Κυβέρνησή μας, απαιτείται η κοινή και υπεύθυνη στάση όλων. Ας το αντιληφθούν κάποιοι και ας σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων» καταλήγει η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή