Λυκουρέντζος: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Λυκουρέντζος: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον με διαφάνεια και ακεραιότητα. Δεν θα ανεχθώ, με κανέναν τρόπο, τη σπίλωση του ονόματός μου», τονίζει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, πρώην υπουργός της ΝΔ και επί σειρά ετών βουλευτής του Νομού Αρκαδίας , σχετικά με τα περί εμπλοκής του ονόματος του στη δικογραφία της υπόθεσης της Novartis, προσθέτοντας πως: «Αιφνιδιάζομαι και εκπλήσσομαι με την αναφορά του ονόματός μου στη συγκεκριμένη δικογραφία».

Αναλυτικά, ο κ. Λυκλουρέντζος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Διετέλεσα έναν χρόνο Υπουργός Υγείας, Ιούνιος 2012-Ιούνιος 2013.

Όπως είναι γνωστό, και προκύπτει και από το Φ.Ε.Κ.(Αριθμός φύλλου 2105, 9η Ιουλίου 2012,Τεύχος Β´), δεν ανήκε σε εμένα η αρμοδιότητα της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και συνεπώς ο σχεδιασμός της φαρμακευτικής πολιτικής.

Στη θητεία μου ουδεμία απόφαση υπέγραψα σχετικά με την τιμολόγηση των φαρμάκων για οποιαδήποτε εταιρεία και φυσικά, ούτε και για την Novartis. Ουδεμία σχέση είχα με οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία.

Αιφνιδιάζομαι και εκπλήσσομαι με την αναφορά του ονόματός μου στη συγκεκριμένη δικογραφία.

Στην πολιτική μου διαδρομή υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον με διαφάνεια και ακεραιότητα.

Δεν θα ανεχθώ, με κανέναν τρόπο, τη σπίλωση του ονόματός μου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή