Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στο Αίθριο του 4ου ορόφου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εγκαινιάστηκε η έκθεση «Στέφανος Λαζαρίδης: κυνικός ρομαντικός», με την οποία κορυφώνεται το αφιέρωμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον σκηνογράφο-σκηνοθέτη της όπερας και πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της ΕΛΣ. Η έκθεση, σε επιμέλεια του εικαστικού Αντώνη Βολανάκη, οργανώνεται σε συνεργασία με το ΜΙΕΤ, την Εθνική Βιβλιοθήκη και το ΚΠΙΣΝ και πραγματοποιείται με δωρεά από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

• Εγκαινιάζεται, σήμερα Τρίτη, στις 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», η αναδρομική έκθεση του Πέτρου Μπάτσιαρη, με τίτλο «Αναζήτηση & Ανάδυση». Διάρκεια έως 11/2. Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο.

• Η ομαδική έκθεση με τίτλο «No Sugar Added» εγκαινιάζεται σήμερα στις 8 μ.μ. στην Dépôt Art Gallery (Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι). Επιμέλεια και κείμενο έκθεσης: Ευαγγελία Καϊράκη και Μαρία-Μόσχα Καρατζόγλου, ιστορικοί τέχνης.

• Το «Διάζωμα» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανοίγουν νέο κύκλο ομιλιών με τίτλο: «Λεωφόροι Ανάπτυξης & Πολιτισμού». Διάλεξη με θέμα «Ταξιδεύοντας με άμαξα πολυτελείας (Carpentum) στην αρχαία Εγνατία οδό, από την Τόπειρο του Νέστου ώς τη Δύμη και την Πλωτινόπολη του Εβρου, θα ανακαλύψουμε τα μνημεία της Θράκης», δίνει σήμερα (7 μ.μ.) ο κ. Διαμαντής Τριαντάφυλλος, επίτ. έφορος Αρχαιοτήτων, στην Αίθουσα Δ. Μητρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή