Κανείς ευχαριστημένος στα Περιβόλια

Κανείς ευχαριστημένος στα Περιβόλια

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιβάν Τσόβιτς κράτησε «ζωντανό» τον Πλατανιά χθες στους Ζωσιμάδες. Ναι, μπορεί ο Κροάτης να είναι τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το λάθος του στη φάση του 81΄ στέρησε από την ομάδα του μια σημαντική νίκη παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, στην αυλαία της 20ής αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και δικαιούταν τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Πλατανιά που παρά την ισοπαλία δεν δείχνει ικανός να σωθεί από τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 16΄ με τον Ν’Σικουλού (απέκρουσε ο Τσόβιτς), όμως από κει κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Στο 23΄ ο Κοντοές με ωραίο πλασέ «σημάδεψε» το δοκάρι, όμως στο 68΄ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του. Ο Απόλλωνας ήλεγχε απόλυτα το ματς, αλλά προδόθηκε από την γκάφα του Τσόβιτς που… τράκαρε με το δοκάρι, έχασε την μπάλα και ο Πετρόπουλος ισοφάρισε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κλιάιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Νίλι (71΄ Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος (84΄ Ντουαλά), Δημούτσος, Μαλσά (57΄ Πλιάτσικας), Ουντότζι, Ενσικουλού, Πετρόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τσόβιτς, Κοντοές, Ναδάλες, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Αλμπάνης (73΄ Μενδρινός), Κονέ, Στάθης, Ελμπάζ (46΄ Ντεβέσα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή