Επίθεση Πολάκη στον Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis

Επίθεση Πολάκη στον Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Νovartis.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αύριο μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της εισαγγελέως σημειώνοντας πως σε περίπτωση που ο υπουργός έχει ήδη ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας, για την υπόθεση Novartis, και γνωρίζει τα ονόματα που περιέχονται σε αυτήν, τότε οι δυο τους έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα.

«Το Σύνταγμα το καταπατάει αυτός που κλέβει δημόσιο χρήμα, κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιρειών με τις υπουργικές του αποφάσεις και όχι αυτός που αποκαλύπτει τις λαμογιές» γράφει ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ  και καταλήγει προτρέποντάς τον να κάνει «όσες μηνύσεις θέλει σε όποιον μιλάει ελληνικά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή