ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Πάτρας και Εγλυκάδας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 (ΧΘ 205,15) και Εγλυκάδας (ΧΘ 212,6) θα εφαρμοστεί  τις επόμενες μέρες στο περιθώριο υλοποίησης εργασιών συντήρησης ανεμιστήρων, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης  (7 Φεβρουαρίου) και ώρα 22:00 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης (8 Φεβρουαρίου) έως τις 02:00 το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πύργο, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Πατρών-Κ1 προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Πατρών-Κ1 με κατεύθυνση προς Πύργο. 

Ηκυκλοφορία προς Πύργο θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανεισέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Ακόμημ τα ξημερώματα της Πέμπτης (8 Φεβρουαρίου) από την άρση του αποκλεισμού του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πύργο (το νωρίτερο από ώρα 01:00) έως 06:00 το πρωί το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στην ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών.

Ο εν λόγω αποκλεισμός είναι απαραίτητος προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης σε ανεμιστήρες των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ