Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως φυσικό τέλος δημοσιοποιεί τον τερματισμό της μουσικής καριέρας του ο 76χρονος Πολ Σάιμον (φωτ.), ο οποίος, με κάποια δόση ανακούφισης ανακοίνωσε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του στη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Η περιοδεία θα κορυφωθεί με την τελευταία συναυλία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου στις 15 Ιουλίου. Ο κύριος λόγος της απόσυρσής του είναι η ανάγκη να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά του. Ο Πολ Σάιμον ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του πριν από 60 χρόνια και έγινε διεθνώς γνωστός ως ντουέτο με τον Αρτ Γκαρφάνκελ.

(…) Εφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών, ο Βρετανός ηθοποιός Τζον Μαχόνεϊ. Περισσότερο γνωστός από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Frasier», ο Μαχόνεϊ υποδύθηκε τον Μάρτιν Κρέιν, τον απερίγραπτο πατέρα της ομώνυμης οικογένειας, ο οποίος υπήρξε και από τους αγαπημένους χαρακτήρες των φαν. Στον κινηματογράφο οι ρόλοι του ήταν αρκετοί αλλά δευτερεύοντες, με τελευταίο εκείνο στο τρυφερό «Flipped» του 2010.

(…) Ο Αχμέτ Ζάπα, ο γιος του θρυλικού ροκ σταρ Φρανκ Ζάπα, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επερχόμενη περιοδεία που συνοδεύεται από ένα ολόγραμμα του πατέρα του! Ο «Περίεργος κόσμος του Φρανκ Ζάπα», που βασίζεται σε προηγούμενες ταινίες, από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, περιοδεύει στις ΗΠΑ συνοδευόμενος από μέλη της μπάντας του Ζάπα. Σε αντίστοιχη περίπτωση, ο Πρινς είχε αρνηθεί να δημιουργηθεί ολόγραμμά του, ενώ περιοδεία του ολογράμματός του ετοιμάζεται και για τον Ρόι Ορμπινσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή