Ανάρτηση Καρανίκα για Novartis: Ζορίζονται γιατί στενεύουν τα περιθώρια

Ανάρτηση Καρανίκα για Novartis: Ζορίζονται γιατί στενεύουν τα περιθώρια

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό» ανέφερε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, σε σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφορικά με την υπόθεση της Novartis.

Ο ίδιος κατηγορεί τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που, όπως γράφει, «χρεοκόπησαν μια χώρα, κοροϊδεύουν τον λαό, υπονομεύουν το μέλλον» ενώ συμπληρώνει:

«Θέλουν να γλιτώσουν τον διασυρμό και να ξαναμπούν στο «παιχνίδι» που ξέρουν καλά ως παλιό σύστημα, ως σύστημα διαφθοράς. Θέλουν να σώσουν το τομάρι τους και όχι την χώρα. Η αλαζονεία τους και η φιλαργυρία τους τους έφερε σε αυτήν την θέση. Όλα για τα λεφτά… και γι’ αυτό οι κυβερνήσεις, τα υπουργεία, η εξουσία, η ενασχόληση τους με τα κοινά… για να τα βάλουν χέρι. Γιατί, μόνο έτσι, η διαπλοκή είναι εφικτή, ο πλουτισμός γρήγορος, τα κέρδη πολλά και εύκολα. Αλλά όχι διάφανα, καθαρά, αλλά ούτε και τόσο σίγουρα και κρυφά από την δικαιοσύνη, όπως αποδείχτηκε».

«Γι’ αυτό τώρα ουρλιάζουν και απειλούν. Ζορίζονται γιατί στενεύουν τα περιθώρια και δεν εννοώ μόνο τα ζητήματα δικαιοσύνης και νόμων, αλλά κυρίως πολιτικά και ηθικά. Στις εκλογές του ’19 θα κριθεί το όραμα και η πρόταση για το μέλλον της χώρας, του λαού, της κοινωνίας» σημειώνει.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή