Μπέτυ Μπαζιάνα VS Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια κέρδισε το βραβείο του στυλ χθες βράδυ στο Προεδρικό;

Μπέτυ Μπαζιάνα VS Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια κέρδισε το βραβείο του στυλ χθες βράδυ στο Προεδρικό;

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Μπέτυ Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη, παραβρέθηκαν χθες το βράδυ σε δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Ισραηλινού Προέδρου Ρεουβέν Ριβλίν.

Η σύντροφος του Πρωθυπουργού, για ακόμα μια φορά προτίμησε την κλασσική συνταγή με ένα μαύρο βελούδινο εφαρμοστό φόρεμα με τρουα καρ μανίκι, διακριτικά κοσμήματα και ένα μαύρο clutch, ενώ το κόκκινο κραγιόν έδινε φως στην εμφάνισή της. Η Μπέτυ Μπαζιάνα έδειχνε ιδιαίτερα κομψή, χωρίς να ρισκάρει με το look της.

Μπέτυ Μπαζιάνα VS Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια κέρδισε το βραβείο του στυλ χθες βράδυ στο Προεδρικό;-1

Αντίθετα η σύζυγος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέλεξε ένα σκούρο σύνολο, φορώντας ένα κιμονό με ζώνη σε σκούρο πράσινο χρώμα πάνω από το ριγέ φαρδύ παντελόνι της, ενώ ολοκλήρωσε το μοντέρνο look της με βελούδινη τσάντα ώμου με φούντα.  Φυσικά το σύνολό της έφερε την υπογραφή του προσωπικού της brand “Zeus&Dione” και το outfit αν και ιδιαίτερα σοφιστικέ ήταν ταυτόχρονα συντονισμένο με τις τάσεις της σεζόν και αναδείκνυε το προσωπικό της γούστο. 

Μπέτυ Μπαζιάνα VS Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια κέρδισε το βραβείο του στυλ χθες βράδυ στο Προεδρικό;-2

Μάλιστα, ενώ η Περιστέρα Μπαζιάνα επέλεξε ένα πιο φορμαρισμένο στυλ στα μαλλιά η Μαρέβα Μητσοτάκη μάζεψε σε πιο ανεπιτήδευτο στυλ τα μαλλιά της, λεπτομέρεια που μας άρεσε ιδιαίτερα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή