«Εκδρομή» του Πανιωνίου στη Λαμία

«Εκδρομή» του Πανιωνίου στη Λαμία

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις μισή ώρα χρειάστηκε στη Λαμία ο Πανιώνιος για να σφραγίσει την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Με δύο γκολ μέχρι το 31΄ και με «προίκα» το 1-0 της Ν. Σμύρνης, οι «κυανέρυθροι» εξασφάλισαν νωρίς νωρίς θέση στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας. Στο 16΄ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν το πρώτο απειλητικό μήνυμα στη Λαμία με τον Μασούρα να σουτάρει άουτ. Ενα λεπτό μετά, ο Βλάχος βρήκε στην περιοχή τον Ντουρμισάι, ο οποίος με εξαιρετικό κοντρόλ νίκησε τον Μελισσά. Στο 31΄ ο Ουάσινγκτον έβγαλε τετ α τετ τον Σπιριντόνοβιτς με τον τερματοφύλακα της Λαμίας, ο οποίος δεν συγκράτησε την μπάλα. Ο επερχόμενος Μασούρας πήρε το… ριμπάουντ και με σουτ από πλάγια σημείωσε το 0-2. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 40΄ ο Βάντερσον σούταρε από τη γωνία της περιοχής νικώντας τον Κότνικ. Στο β΄ ημίχρονο ο Πανιώνιος με τον Ντουρμισάι στο 55΄ σημείωσε το 3-1 και στις καθυστερήσεις ο Λάμπρου με ωραίο πλασέ το 1-4.

ΛΑΜΙΑ: Mελίσσας, Πριντέτα (56΄ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Ομο (36΄ Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Πίτι, Τσούκαλος (46΄ Καραγιάννης), Βάντερσον.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (74΄ Λάμπρου), Ουάσινγκτον, Σαββίδης, Μασούρας (58΄ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (65΄ Νίλσεν).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή