Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ξαφνική ίωση οδήγησε στη ματαίωση της προγραμματισμένης για χθες ομιλίας – παρουσίασης της μεσοφώνου Αγνής Μπάλτσα (φωτ.), που επρόκειτο να δοθεί στο Cotsen Hall της Γενναδείου Βιβλιοθήκης με πρωτοβουλία και οργάνωση των Φίλων της Βιβλιοθήκης. Η ομιλία, όμως, πήρε νέα ημερομηνία και θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 21 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στον ίδιο χώρο, δηλαδή στο αμφιθέατρο Cotsen Hall με είσοδο από την οδό Αναπήρων Πολέμου 9. Η Αγνή Μπάλτσα θα αναφερθεί στους βασικούς σταθμούς της σταδιοδρομίας της και θα μιλήσει για την τέχνη της.

(…) «Once in a Lifetime» είναι ο τίτλος της μεγάλης μουσικής βραδιάς που εξαγγέλθηκε ήδη για το καλοκαίρι στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Στις 16 Ιουλίου, οι θρυλικοί Scorpions θα βρεθούν στην Αθήνα για μια πολλά υποσχόμενη ροκ βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με τη συμμετοχή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών παρουσιάζοντας με συμφωνικό ήχο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των διάσημων «Σκορπιών». Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει. Τιμές από 18 έως 80 ευρώ.

(…) Ολοκληρώνεται στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος η φετινή σειρά παρουσιάσεων διακεκριμένων Ελλήνων ζωγράφων, έργο των οποίων ανήκει στη συλλογή έργων τέχνης της τράπεζας. Στις 15 Φεβρουαρίου (6 μ.μ.) προσκεκλημένη είναι η ζωγράφος Μαρία Φιλοπούλου, η οποία θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αδαμοπούλου. Οι συζητήσεις είναι εισαγωγικές εκδηλώσεις στην έκθεση της συλλογής της τράπεζας με τίτλο «Τόποι Αναφοράς», η οποία θα εγκαινιαστεί στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς στις 14 Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή