Συννεφιά και τοπικές βροχές για σήμερα Παρασκευή

Συννεφιά και τοπικές βροχές για σήμερα Παρασκευή

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεφώσεις αναμένονται για σήμερα Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες προς το βράδυ θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Λίγες ασθενείς βροχές αναμένονται στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και τα ορεινά της Κρήτης, οι οποίες προς το βράδυ στην Πελοπόννησο θα αυξηθούν και θα ενισχυθούν, ενώ παράλληλα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.

Ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας με υψόμετρο πάνω από 1300 μέτρα, ενώ πυκνότερες χιονοπτώσεις αναμένονται προς το βράδυ σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας με υψόμετρα πάνω από 1500 μέτρα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 14, και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σταδιακά σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχές θα σημειωθούν προς το βράδυ. Η ορατότητα έως και το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο προς το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Πηγή: meteo .gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή