ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Interamerican επενδύει στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Το νέο πολυϊατρείο Medifirst, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, εγκαινίασε χθες η Interamerican, παρουσία του προέδρου του μητρικού ομίλου ACHMEA, Βίλεμ βαν Ντουίν.

Η νέα μονάδα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ιδιόκτητων υποδομών που διαθέτει η Interamerican, ως προστιθέμενη αξία στο μοναδικό σύστημα υγείας Medisystem που η εταιρεία έχει αναπτύξει εδώ και είκοσι χρόνια. Υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτού του επιχειρησιακού βήματος, ο κ. Ντουίν επισήμανε ότι «η ασφάλιση υγείας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την ACHMEA και την Interamerican, διότι είναι η κάλυψη που προσελκύει περισσότερο το ενδιαφέρον του πελάτη και δυναμώνει τον δεσμό του με την εταιρεία».

Αναφερόμενος στο Medifirst, ο κ. Ντουίν τόνισε πως η πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας για την Ελλάδα είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται η ACHMEA, και η παροχή των υπηρεσιών στις κατάλληλες εγκαταστάσεις με εξασφαλισμένη την ποιότητα ενισχύει και την αξία του brand της Interamerican. Ο πρόεδρος της ACHMEA αναφέρθηκε και στο ολλανδικό μοντέλο του συστήματος υγείας, λέγοντας ότι το προσιτό κόστος και η εύκολη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες το χαρακτηρίζουν ένα καλό σύστημα. «Για την ACHMEA και την Interamerican θα ήταν ελκυστική η ιδέα να δημιουργεί στην Ελλάδα ένα σύστημα υγείας που θα έμοιαζε με το ολλανδικό», συμπλήρωσε, παρατηρώντας πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα με γήρανση του πληθυσμού, που σημαίνει μεγαλύτερη ανάγκη για διαχείριση χρονίων νόσων και για φροντίδα όπως αυτή που παρέχει το πολυϊατρείο Medifirst.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, Γιάννης Καντώρος, και ο γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας Γιώργος Βελιώτης μίλησαν για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ελλάδα για την υγεία, ασφαλιστικά και στις υπηρεσίες. Τα στελέχη της Interamerican αναφέρθηκαν στις καινοτόμους πρωτοβουλίες της εταιρείας για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης, την αυτοματοποίηση και τον εξορθολογισμό του κόστους της υγείας για τους ασφαλισμένους και τόνισαν την προοπτική για ποιοτική και αποτελεσματική φροντίδα της υγείας μέσα από την παρακολούθηση των τάσεων διεθνώς και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, με έμφαση στην πρόληψη και στην ευρύτερη εμπειρία του πελάτη, επισημαίνοντας ότι τα ιδιόκτητα πολυϊατρεία αποτελούν μια ενδιαφέρουσα επένδυση που αξίζει να υποστηριχθεί σε βάθους χρόνου.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ