Συνάντηση Καμίνη με Δήμαρχο Σκοπίων

Συνάντηση Καμίνη με Δήμαρχο Σκοπίων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 45 λεπτά κράτησε η συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με τον δήμαρχο των Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

«Στις κοινές μας δηλώσεις με τον κ. Σιλέγκοφ μιλήσαμε και υπογραμμίσαμε τους φιλικούς μας δεσμους και τη βούληση μας για συνεργασία μεταξύ των δυο πρωτευουσών» επεσήμανε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Καμίνης μετά τη συνάντηση. 

Οι δυο πρωτεύουσες θα υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα κοινωνικής και ψηφιακής πολιτικής και αστικής ανάπτυξης, ενώ ο κ. Καμίνης μέσα στο 2018 θα επισκεφθεί και αυτός με τη σειρά του τα Σκόπια

Υπενθυμίζεται ότι χθες με κοινό άρθρο τους που δημοσιευτηκε στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Sloboden Pecat», οι δήμαρχοι της Αθήνας και των Σκοπίων εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης στη «διαφορά που χωρίζει τις δύο χώρες μας, εδώ και δεκαετίες», 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή