Θεσσαλονίκη: καταδίωξη και σύλληψη 39χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: καταδίωξη και σύλληψη 39χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών συνελήφθη τα  ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη ένας 39χρονος, ο οποίος μετέφερε εφτά άτομα στο όχημά του, τα οποία αποβίβασε κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, πλήρωμα περιπολικού του αστυνομικού τμήματος Ζαγκλιβερίου ζήτησε από τον 39χρονο οδηγό να σταματήσει το αυτοκίνητό του για έλεγχο, ωστόσο, ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 39χρονου ακινητοποιήθηκε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (κόμβος Ευκαρπίας), όπου προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει. Αστυνομικοί της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις εφτά αλλοδαπούς, τους οποίους μετέφερε ο 39χρονος, αλλά τους είχε αποβιβάσει κατά την καταδίωξη. Σημειωτέον,οι αλλοδαποί δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα. 

Κατασχέθηκαν το όχημα του δράστη και δύο κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, για μεταφορά – προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση. Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή