Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4.000 καπνικά προϊόντα – τέσσερις συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4.000 καπνικά προϊόντα – τέσσερις συλλήψεις

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 4.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στην Άνω Πόλη, σε αιφνιδιαστική επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε διαμέρισμα στην περιοχή, στη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν τέσσερις Πακιστανούς.

Η αιφνιδιαστική επιχείρηση έγινε χθες το πρωί από αστυνομικούς του γραφείου επιχειρήσεων της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εισήλθαν στο διαμέρισμα της Άνω Πόλης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 3.705 πακέτα τσιγάρα και 307 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

Τα λαθραία προϊόντα είχαν στην κατοχή τους οι τέσσερις Πακιστανοί συλληφθέντες, 19, 20 και 21 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για παράβαση του νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή