Πέθανε ο «Φρέντι» του House of Cards

Πέθανε ο «Φρέντι» του House of Cards

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Ρεγκ Κάθι (Reg E. Cathey),  που έγινε κυρίως γνωστός από το ρόλο του ως «Φρέντι» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά House of Cards.

Ο Κάθι, είχε 3 υποψηφιότητες για Emmy από τις οποίες μία του χάρισε το βραβείο για το ρόλο του στο «House of Cards» το 2015 όπου υπεδύετο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Φρέντι Χέιζ», στο οποίο έβρισκε «καταφύγιο» ο Φρανγκ Άντεργουντ.

Επίσης, είχε ερμηνεύσει τους ρόλους των Νόρμαν Γουίλσον στο «The Wire», τον αστυνομικό στο «Outcast» και τον Μάρτιν Κουέρνς στο «Oz». Στον κινηματογράφο είχε παίξει στις ταινίες «The Mask», «American Psycho», και «Pootie Tang». Το δίκτυο Netflix, με ανακοίνωσή του, αποχαιρέτησε τον ηθοποιό:

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του φίλου μας και συνεργάτη μας στο «House of Cards», Ρέγκ Κάθι. Ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος, ο πιο δυνατός ηθοποιός, ένας αληθινός κύριος. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του».

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή