Αυγενάκης για Novartis: Παρακρατικές οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης

Αυγενάκης για Novartis: Παρακρατικές οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για παρακρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης έκανε λόγο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis κατα τη διάρκεια ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση στην Κάλυμνο.

«Οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτούς που επιδιώκουν να τους υπονομεύσουν. Το κράτος δικαίου πάντα επιβάλλεται στο παρακράτος. Εμείς ζητούμε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης το ταχύτερο δυνατό. Όλα στο φως. Το μόνο σκάνδαλο που αποδεικνύεται μέχρι στιγμής είναι οι παρακρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης. Στοχοποιούν κορυφαία στελέχη της παράταξής μας για να τραυματίσουν την ενότητά μας, νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσουν λίγο χρόνο παραμονής στην εξουσία. Ο χρόνος τούς τελείωσε με όσους "κουκουλοφόρους μάρτυρες" και να φέρουν», ανέφερε.

«Η κατάργηση της εξαίρεσης χαμηλού κατά 30% Φ.Π.Α. στα ακριτικά νησιά είναι αποκαλυπτικό του τρόπου με τον οποίο η κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες», πρόσθεσε ο γραμματέας της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «η εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου δεν αποτελεί υπεύθυνο μέτρο που αντιμετωπίζει τα χρόνια και εγγενή προβλήματα που συνεπάγεται η νησιωτικότητα».

Όπως δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ στην κοπή της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Κόμματος στην Κάλυμνο: «Το μεταφορικό ισοδύναμο της κυβέρνησης δεν συνιστά αναπτυξιακό εργαλείο που αντισταθμίζει το απωλεσθέν μειωμένο Φ.Π.Α.», ενώ αναφερόμενος στο θέμα της Novartis, τόνισε: 

Επιπλέον, σημείωσε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη. Ολοκληρώσαμε το 2017 ένα συνέδριο που επιβεβαίωσε ότι είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα. Έχουμε προγραμματικό λόγο που απαντά σε πραγματικά ερωτήματα. Τον συγκροτήσαμε έχοντας γυρίσει από άκρη σε άκρη την Ελλάδα και ακούγοντας όλες τις κοινωνικές ομάδες. Θα συνεχίσουμε και το 2018. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή