Διεγράφη ο Ευ. Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία

Διεγράφη ο Ευ. Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός Nέας Δημοκρατίας τίθεται με απόφαση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες, με τις οποίες ζητούσε την απομάκρυνση του Αδωνι Γεωργιάδη λόγω εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Η ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Πηγές της ΝΔ έλεγαν ότι όπως έχει εξ' αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες.

Με αυτό το δεδομένο, συνέχιζαν, «είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αντώναρος στις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Γεωργιάδη κάνοντας λόγο για «σεξιστή εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενο (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτό αντιπρόεδρο»,  ο οποίος μάλιστα «αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή