Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…

Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο David ανέλαβε τα παιδιά όσο εκείνη προετοίμαζε τη νέα της συλλογή στη Νέα Υόρκη και στο τέλος του σόου δεν ξέχασε να δώσει μια τρυφερή αγκαλιά στην οικογένειά της που για ακόμα μια φορά την στήριξε από το front row. 

Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…-1
Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…-2

Η Victoria Beckham γιόρτασε χθες στο Burden Mansion τα δεκάχρονα του προσωπικού της brand παρουσιάζοντας τη νέα της συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19, και φυσικά όπως πάντα όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην οικογένειά της που βρέθηκε εκεί για να την χειροκροτήσει. Καθισμένοι δίπλα στην σιδηρά κυρία της μόδας, Anna Wintour, ο David Beckham μαζί με την μικρή Harper και τους γιους τους Romeo και Cruz, έδειχναν περήφανοι για την μαμά τους, την ώρα που οι φήμες για ένα ριάλιτι βασισμένο στη ζωή τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…-3

Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…-4

Ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου κατέφθασε στν χώρο μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, ανεβάζοντας τον πήχη του στυλ με ένα μαύρο κουστούμι, ενώ και τα παιδιά παρέδωσαν μαθήματα μόδας ντυμένα με κομψά σύνολα πάνω από τα οποία φόρεσαν παλτό του οίκου Burberry.

Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…-5

Λίγες μέρες πριν η Victoria ''έριξε'' και πάλι το Internet προκαλώντας παραλλήρημα στους φαν με μια φωτογραφία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls, ενώ όλοι μιλούσαν για επανασύνδεση του γυναικείου συγκροτήματος που έκανε επιτυχία στα 90s. Ωστόσο η ίδια διευκρίνησε χθες στα παρασκήνια του σόου της, ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποια περιοδεία, αλλά πρόκειται να δουλέψουν μαζί σε κάποιο πρότζεκτ, τονίζοντας την σημασία ενός γυναικείου συγκροτήματος αυτή την εποχή που θέματα όπως η σεξουαλική παρενόχληση και η ανισότητα πέρνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, που υμνούσε τον γυναικείο δυναμισμό.

Family Affair! Το σόου της Victoria Beckham στη Νέα Υόρκη ήταν οικογενειακή υπόθεση…-6

 

Περισσότερες ειδήσεις στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή