Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου

Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερα αφέθηκαν λίγη ώρα μετά την προσαγωγή τους τα μέλη του Ρουβίκωνα που είχαν προσαχθεί από την Αστυνομία όταν, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, εισέβαλαν σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και διέκοψαν την ομιλία Τσακαλώτου που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Κατά την εισβολή τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των κομμάτων, των τραπεζών και των πλειστηριασμών και πέταξαν φέιγ βολάν.

Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-1
Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-2
Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-3

Με ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα επιτελεία».

Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-4
Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-5

Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-6

Η εκδήλωση δεν διεκόπη και ο υπουργός συνέχισε την ομιλία του λέγοντας: «Τώρα που τελείωσε ο διάλογος με τους συντρόφους μπορούμε να συνεχίσουμε», Λίγο αργότερα σχολίασε:«Δεν έγινε τίποτε, ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία, είπαν και μια κουβέντα παραπάνω».

ΝΔ για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην ομιλία Τσακαλώτου: Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές

«Σε ανάλογες «ακτιβιστικές ενέργειες» στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση», σχολιάζει με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Αναλυτικότερα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Αναρωτιόμαστε γιατί  έγιναν προσαγωγές μετά τoν «ακτιβισμό» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος.

Σε ανάλογες «ακτιβιστικές ενέργειες» στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση.

Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA».

 

Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-7
Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-8
Ελεύθεροι οι 20 προσαχθέντες για την εισβολή στην ομιλία Τσακαλώτου-9

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή