Στοίχημα ευρωπαϊκής πρόκρισης στην ΑΕΚ

Στοίχημα ευρωπαϊκής πρόκρισης στην ΑΕΚ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 κατακτήθηκε με δυσκολία, καθώς η αστοχία των παικτών της ομάδας μετέτρεψε ένα φαινομενικά ευχάριστο απόγευμα σε αγχώδες. Η χαμένη ευκαιρία του Σέρχιο Αραούχο στο 13ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός ουσιαστικά στέρησε από την ΑΕΚ το γκολ σουτάροντας στο δοκάρι προ κενής εστίας τη στιγμή που η μπάλα είχε τροχιά προς τα δίχτυα, έκανε τον γύρο του κόσμου. Δεκάδες διεθνή μέσα ενημέρωσης αναπαρήγαγαν την εικόνα, χαρακτηρίζοντας την ευκαιρία ως τη μεγαλύτερη της χρονιάς.

Η νίκη της ΑΕΚ, όμως, έκανε και αυτή την ευκαιρία να ξεχαστεί γρήγορα, καθώς η χθεσινή μέρα περιελάμβανε δύο σημαντικά νέα: Πρώτον, η ΑΕΛ θα είναι αντίπαλος της Ενωσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με πρώτο αγώνα στη Λάρισα και δεύτερον, οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης αποφάσισαν να δεχθούν την πρόταση- στοίχημα του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσον αφορά το πριμ πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πρότεινε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αντί του προβλεπόμενου πριμ των 300.000 ευρώ για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, να υπάρξει πριμ 1.000.000 ευρώ, αλλά αν αποκλειστούν δεν θα λάβουν ούτε τις 300.000. Οι παίκτες το επεξεργάστηκαν και τελικώς συμφώνησαν στο στοίχημα, δείχνοντας πως υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητές τους.

Στον μεθαυριανό αγώνα με τους Ουκρανούς για τη φάση των «32», η ΑΕΚ θα έχει τη συμπαράσταση τουλάχιστον 45 χιλιάδων οπαδών της, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Στα θετικά, το γεγονός πως οι Ουκρανοί προέρχονται από αγωνιστική απραξία, δεδομένου ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας που έδωσαν, διεξήχθη στα μέσα Δεκεμβρίου. Στα αρνητικά, οι τραυματισμοί των Λόπεζ και Κονέ που στερούν ποιοτικές λύσεις από τον Μανόλο Χιμένεθ. Αμφότεροι, θα λείψουν και από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή