Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες κακοποίησης παιδιών σε βρεφικό σταθμό στον Ασπρόπυργο

Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες κακοποίησης παιδιών σε βρεφικό σταθμό στον Ασπρόπυργο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή κατεπείγουσα αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα που διέταξε – όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ – ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος μετά από καταγγελίες περί κακοποίησης παιδιών στον Β' Βρεφικό σταθμό Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της καταγγέλλουσας μητέρας στον ΣΚΑΪ τα παιδιά γυρνούσαν στο σπίτι τους μελανιασμένα, αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, ούτε καν που όσα βίωναν καθώς ήταν μόλις δύο ετών.

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, κοπέλα που έκανε την πρακτική της άσκηση στον συγκεκριμένο βρεφικό σταθμό ανέφερε στους γονείς ότι χτύπαγαν τα παιδάκια στο κεφάλι και ότι τα έβριζαν.

Παράλληλα, η μητέρα ανέφερε ότι γονείς και προσωπικό είχαν ζητήσει την άμεση επέμβαση του δημάρχου Ασπροπύργου, Νίκου Μελετίου, ωστόσο παρά τις συνεχείς καταγγελίες δεν έβρισκαν ανταπόκριση, μέχρι που το θέμα δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα «ΓΟΝΕΙΣ».

Τα περιστατικά τοποθετούνται περί τα τέλη του 2015 με αρχές του 2016 με τον σταθμό να συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή