Τσάμπιονς Λιγκ: Eκανε τη ζημιά στο Τορίνο η εκπληκτική Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Eκανε τη ζημιά στο Τορίνο η εκπληκτική Τότεναμ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία αποδείχθηκε η χθεσινή βραδιά για το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι πήραν σπουδαία εκτός έδρας αποτελέσματα σε Ελβετία και Ιταλία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τότεναμ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Γιουβέντους μετά από ισάριθμα γκολ του Ιγκουαΐν στο πρώτο 10λεπτο (2΄, 9΄), ο οποίος έχασε πέναλτι στο 45΄, ισοφάρισε σε 2-2 με ένα γκολ του Κέιν στο 35΄ και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερικσεν στο 72΄. Εμφατικά πέρασε από τη Βασιλεία η Μάντσεστερ Σίτι νικώντας με 0-4. Δύο γκολ από τον Γκιντογκάν στο 14΄ και το 53΄ και άλλα δύο από Σίλβα στο 18΄ και Αγκουέρο στο 23΄ χάρισαν ουσιαστικά από χθες στη Σίτι, την πρόκριση στους «8».

Απόψε διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», σε μια μάχη αυτοσεβασμού για τους ταλαιπωρημένους φέτος Ισπανούς και αυτοολοκλήρωσης για τους πιο φιλόδοξους από ποτέ Γάλλους. Η Ρεάλ θα είναι σε μια σπάνια γι’ αυτήν θέση όπου θα πρέπει να έχει πρώτα τον νου της στην άμυνα, με τον σέντερ μπακ Ραφαέλ Βαράν να δηλώνει ότι «όλη η ομάδα θα πρέπει να αμυνθεί» απέναντι στη φλογερή επίθεση των Κιλιάν Μ’μπαπέ, Εντινσον Καβάνι και Νεϊμάρ. Στην Παρί παίζεται μια θέση μεταξύ των Λαϊβίν Κουρζαουά και Γιούρι Μπερτσίτσε. Σημαντικό ματς διεξάγεται και στην Πορτογαλία, όπου η Πόρτο υποδέχεται τη Λίβερπουλ.

• Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέσπασε χθες το βράδυ λευκή ισοπαλία από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή