Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ πρόκειται να γεννήσει τον Απρίλιο και σε τελετή απονομής βραβείων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αστειεύτηκε ότι είναι χαρούμενος που η σύζυγός του δεν κυοφορεί δίδυμα επειδή η «ψυχική υγεία του θα δοκιμαζόταν».

Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου απένειμε βραβεία σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει στέγη και στήριξη η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph o πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με υποστηρικτές της οργάνωσης και είπε στον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή της Anston Properties: «Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ». Όταν ο κ. Στόνερ τού είπε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο αν η σύζυγός του γεννούσε δίδυμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάντησε: «Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα». Σε έναν άλλον υποστηρικτή της οργάνωσης είπε: «Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος». Επίσης, αστειεύτηκε για τη δική του έλλειψη μαγειρικών ικανοτήτων, λέγοντας: «Εγώ να μαγειρεύω, δεν είναι μία επιλογή που μπορείτε να μου εμπιστευτείτε – ούτε εγώ τα δοκιμάζω».

Παρόλο που το βασιλικό ζευγάρι δεν αποκάλυψε αν περιμένει κορίτσι ή αγόρι αυτή τη φορά, αφήνοντάς το ως έκπληξη της τελευταίας στιγμής ήδη οι φαν του στέμματος άρχισαν να κάνουν σενάρια για το όνομα του μωρού με επικρατέστερο να είναι το όνομα ''Mary''.  Επόμενο στη σειρά είναι το ''Alice'', από την μητέρα του πρίγκιπα Φίλιππου, ενώ ακολουθούν τα Arthur, Henry, Victoria και Elizabeth. Η Kate Middleton πιθανότατα θα γεννήσει στο St Mary's Hospital στο Λονδίνο, όπου γέννησε και τα δύο προηγούμενα παιδιά τους, ενώ οι γονείς θα παρουσιάσουν στο κοινό το μωρό στα σκαλιά του νοσοκομείου κατά την αναχώρησή τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή