Η Lidl Hellas «Top Employer» το 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η Lidl Hellas «Top Employer» το 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Lidl Hellas διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον τίτλο Top Employer, κάτι που οφείλεται στους πάνω από 5.000 ανθρώπους της που κάνουν κάθε μέρα την επιχείρησή να ξεχωρίζει.

Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ, πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους προσφέρουν.

Η πιστοποίηση αυτή είναι το αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Μεταξύ των πεδίων που αξιολογήθηκαν περιλαμβάνονται: αμοιβές και παροχές, ένταξη νέων εργαζομένων, εκπαίδευση και ανάπτυξη, διαχείριση  της απόδοσης, ανάπτυξη ηγεσίας, καριέρα και διαχείριση της διαδοχής και εταιρική κουλτούρα.

"Η έρευνά μας έδειξε ότι η Lidl Hellas, διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρωπίνων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της", αναφέρει το Top Employers Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Lidl Hellas.

Στο επίκεντρό της εταιρίας βρίσκονται οι άνθρωποί της και χάρη σε αυτούς κατορθώνει να βελτιώνει διαρκώς τις δομές, τις πολιτικές και τις διαδικασίες της, ώστε να τους προσφέρει ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον.

Ο στόχος της είναι να αποτελεί έναν διαχρονικά ελκυστικό «Εργοδότη Επιλογής» για τους εργαζομένους της και τους νέους υποψηφίους, αλλά και να διατηρεί τα ταλέντα εντός της οικογένειας της Lidl Hellas. Προσβλέποντας σε αυτή την κατεύθυνση προβαίνει σε δράσεις που ενισχύουν την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Σαν επιχείρηση, επικεντρώνεται μεταξύ άλλων, στις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην επαναφορά της εμπιστοσύνης των υποψηφίων στην ελληνική αγορά εργασίας. Επιπλέον, επενδύει πάνω από 1.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της, μέσω σεμιναρίων και εργαλείων ανάπτυξης, ισχυροποιεί τη διαφάνεια σε διαδικασίες ανέλιξης και προσαρμόζει την εκπαίδευσή της στις επιταγές της ψηφιακής εποχής.

Ταυτόχρονα, διαθέτει 650.000 ευρώ σε δράσεις Υγείας – Ευεξίας, Δέσμευσης και Ικανοποίησης των εργαζομένων της. Μέσω του προγράμματος «Είμαι Υγιής, εργάζομαι ασφαλής», υλοποιεί για τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα κίνησης, υγείας και ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η τελετή της βράβευσης θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2018, από το Ινστιτούτο «Top Employers» στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή