Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και οι δυο προκάτοχοι του, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και Τζέραλντ Φορντ, έχουν μόλις ολοκληρώσει έναν γύρο γκολφ, του αγαπημένου σπορ των προέδρων των ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια, το 1995. (AP Photo)

Ένας οπαδός του Αγιατολάχ Χομεϊνί κρατά ένα τυφέκιο με ένα κόκκινο λουλούδι στην κάνη του, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ηγέτη της Ιρανικής Επανάστασης στην Τεχεράνη, ο οποίος γυρίσει μόλις λίγες μέρες πριν στη χώρα από την πολυετή του εξορία στο εξωτερικό, το 1979. Πίσω από τον ένοπλο διακρίνεται ένα στένσιλ με το πρόσωπο του Ιρανού θρησκευτικού και πολιτικού ηγέτη. (AP Photo/Michel Lipchitz)

Η σημερινή σημαία του Καναδά, ευρύτερα γνωστή ως Φύλλο Σφενδάμνου ή Μονόφυλλη, υψώνεται για πρώτη φορά στην κεντρική είσοδο του κτιρίου της καναδικής διπλωματικής αποστολής στη Βρετανία, στην πλατεία Τραφάλγκαρ, στο Λονδίνο, το 1965. (AP Photo)

Η ευφορία και η χαρά είναι ζωγραφισμένες στα πρόσωπα αυτών των Βρετανών στρατιωτών, οι οποίοι έχουν μόλις λάβει την πρώτη τους αλληλογραφία επι γερμανικού εδάφους και βλέπουν την τελική νίκη να βρίσκεται προ των πυλών, το 1945. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ