Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαινιάζεται σήμερα (8 μ.μ.) στην Γκαλερί Κέννεντυ της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22) η εικαστική έκθεση «Αυτο-Αμυνες (Inner Outfits)», σε επιμέλεια Λουίζας Καραπιδάκη, Κλεοπάτρας Φατούρου και Elisabeth Romberg.

• Το νέο έργο του Aκη Δήμου «Μαζί σου για το τίποτα» ανεβαίνει σήμερα (9.15 μ.μ.) από την ομάδα HashArt (και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή) στο Small Argo full of Art (θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο). Σκηνοθεσία -δραματουργική επεξεργασία: Κώστας Μπάρας – HashArt theater group.

• Η ατομική έκθεση του εικαστικού διδύμου Hypercomf (Ιωάννης Κολιόπουλος – Πάολα Παλαβίδι) και η ατομική έκθεση της Κατερίνας Κότσαλα εγκαινιάζονται σήμερα (7.30 μ.μ.) στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα (Αρματολών και Κλεφτών 48).

• Η πρεσβεία της Ιαπωνίας, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Japan Foundation, διοργανώνει φεστιβάλ ιαπωνικού κινηματογράφου από σήμερα έως τις 18 Φεβρουαρίου 2018 στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).

• Ο Γιώργος Τσιριγώτης και ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδούν στη μουσική σκηνή «Σφίγγα». Στις 9.30 μ.μ. Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.

• Διάλεξη του Αιμίλιου Χριστοδουλίδη, καθηγητή Φιλοσοφίας Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, με θέμα τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Στις 7 μ.μ. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή