Ουζουνίδης: «Παίζουμε για να κερδίσουμε και όχι απλώς για να παίζουμε»

Ουζουνίδης: «Παίζουμε για να κερδίσουμε και όχι απλώς για να παίζουμε»

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ψυχοθεραπεία» με ανάλυση βίντεο και μπόλικη… κατσάδα ήταν η συνταγή που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου να αφυπνίσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού για να κερδίζουν τουλάχιστον όσα δικαιούνται με βάση την απόδοσή τους στα παιχνίδια, σε πολλά εκ των οποίων έχουν καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο, αλλά στο τέλος μένουν με άδεια χέρια. Ο 50χρονος προπονητής κράτησε τους παίκτες του για σχεδόν δύο ώρες στην αίθουσα προβολών στο Κορωπί και κάνοντας επισταμένη χρήση του βίντεο από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανέλυσε στους παίκτες του καρέ καρέ όλα τα λάθη, προσωπικά και ομαδικά, που οδήγησαν τους «πράσινους» σε μία ακόμη ήττα μακριά από τη Λεωφόρο.

«Είναι αδιανόητο να δεχόμαστε γκολ ύστερα από δική μας επίθεση έξω από την περιοχή του αντιπάλου και έπειτα από βολέ του τερματοφύλακα, που έχει εντολή από τον πάγκο να καθυστερήσει το παιχνίδι γιατί τελειώνει το ημίχρονο. Χάσαμε πάλι ένα ματς όπου ο αντίπαλος μας έκανε όλες κι όλες 2-3 ευκαιρίες, την ώρα που εμείς σπαταλάμε τις φάσεις μας και χάνουμε γκολ σε άδεια εστία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης και αναφέρθηκε ειδικά στη νοοτροπία των παικτών του: «Δεν παίζουμε για να παίζουμε, για να αλλάζουμε πάσες, να κυκλοφορούμε την μπάλα και να περνάμε καλά. Καταλάβετε ότι παίζουμε για να κερδίζουμε και όχι απλώς για να παίζουμε. Κάνετε τραγικά λάθη και είναι κρίμα κι άδικο να μην παίρνετε στο τέλος αυτά που δικαιούστε με βάση την προσπάθειά σας».

• «Για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε να μην επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων ή μεμονωμένων, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα την Καθαρά Δευτέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή