Μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία στους δρόμους λόγω της κακοκαιρίας

Μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία στους δρόμους λόγω της κακοκαιρίας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας από νωρίς το πρωί, με την βροχή να δυσχεραίνει όλο και περισσότερο την κατάσταση καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν εξαιτίας της κακοκαιρίας να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους. Εξάλλου, λόγω της βροχής που μαίνεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης οι ταχύτητες στους δρόμους είναι χαμηλές προκαλώντας πολύωρα μποτιλιαρίσματα.

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που επιλέγουν να διασχίσουν τον Κηφισσό, καθώς λίγο μετά τις 9 το πρωί, η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού ξεκινούσε από τον Πειραιά και έφτανε σχεδόν ως και την Αττική Οδό. Ουρές σημειώνονται και στην κάθοδο με την κίνηση να εστιάζεται περισσότερο  από την Κηφισιά μέχρι το κέντρο.

«Στο κόκκινο» η κίνηση στις οδούς Κηφισίας, Μεσογείων, Συγγρού, στους δρόμους γύρω από το κέντρο και στο λιμάνι του Πειραιά. Μεγάλες οι δυσκολίες και στην Ηλιουπόλεως και στον Καρέας, ενώ μεγάλη είναι η κίνηση στις οδούς Λιοσίων, Πατησίων, Γαλατσίου και Αχαρνών.

Μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία στους δρόμους λόγω της κακοκαιρίας-1

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε ζωντανά (realtime) την κίνηση στους δρόμους

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή