Βήμα προς τον πολιτικό στίβο για την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη

Βήμα προς τον πολιτικό στίβο για την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στροφή προς την πολιτική κάνει «επισήμως» η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, που έγινε γνωστή πριν από περίπου 4 χρόνια λόγω της δημοσιότητας που πήρε ως επικεφαλή της ανασκαφής στον Καστά της Αμφίπολης. Η πρώην πλέον προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών συνταξιοδοτήθηκε στις αρχές του 2016, δίνοντας τότε την σκυτάλη στην κ. Μάλαμα. Η στενή σχέση του περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα με την αρχαιολόγο της σπουδαίας ανακάλυψης στο νομό Σερρών, καθώς ο νομός υπάγεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζεται καθώς σήμερα την ανακοίνωσε ως άμισθη σύμβουλο του σε θέματα «Πολιτισμού και Αρχαιολογίας» της Περιφέρειας. 

Το βήμα της κ. Περιστέρη να συνδράμει την προσπάθεια της Περιφέρειας από τον τομέα που γνωρίζει πιθανόν να σημαίνει και την κάθοδο της με τον συνδυασμό του κ. Τζιτζικώστα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ο περιφερειάρχης πριν από περίπου 15 μέρες έκανε τον απολογισμό της θητείας του, θέτοντας ταυτόχρονα τους στόχους της επόμενης πενταετίας, προαναγγέλοντας την επιθυμία της εκ νέου υποψηφιότητας του.  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή