ΝΔ για Κοτζιά: Δυστυχώς συνεχίζει να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση

ΝΔ για Κοτζιά: Δυστυχώς συνεχίζει να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμηρή απάντηση δίνει η Νέα Δημοκρατία στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, τον οποίο κατηγορεί ότι «ενώ διευρύνεται η τουρκική προκλητικότητα ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση».

«Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει ο κ. Κοτζιάς στην πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, εντός των χωρικών μας υδάτων, στην περιοχή των Ιμίων» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στον Alpha και προσθέτει:

«Δυστυχώς, ενώ διευρύνεται η τουρκική προκλητικότητα, ο Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει – και σε αυτό το μέτωπο – να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση».

«Αντί επικοινωνιακών εξάρσεων, θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία. Και να φροντίζει εκ των προτέρων για τη θωράκιση των εθνικών συμφερόντων» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή