Αεροπορική τραγωδία στο Ιράν με 66 νεκρούς, ανάμεσά τους κι ένα παιδί (Βίντεο)

Αεροπορική τραγωδία στο Ιράν με 66 νεκρούς, ανάμεσά τους κι ένα παιδί (Βίντεο)

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δυστυχώς, μετά από έρευνα που διεξήχθη στην περιοχή του αεροπορικού δυστυχήματος, διαπιστώσαμε πως οι επιβάτες μας είναι όλοι νεκροί», δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπάι, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της Aseman Airlines, όπως μετέδωσε το Associated Press.

«Το αεροπλάνο μετέφερε 60 επιβάτες, 59 ενήλικες και ένα παιδί, καθώς και εξαμελές πλήρωμα», σύμφωνα με τον ίδιο.

Το μοιραίο αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη με προορισμό την πόλη Γιασούζ στο νοτιοδυτικό Ιράν, συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ, στα βουνά του Ζαγκρός, περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης. Επέβαιναν 60 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα.

Ελικόπτερο διάσωσης εστάλη στο σημείο της τραγωδίας, καθώς «λόγω της ορεινής μορφολογίας της περιοχής, δεν ήταν δυνατόν να σταλούν ασθενοφόρα», δήλωσε ο Μοτζαμπά Χαλεντί, εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με το Isna, ο Αλαντίν Μπορουτζερντί, πρόεδρος της Επιτροπής εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής στο Κοινοβούλιο είπε ότι το αεροπλάνο μετέφερε «60 επιβάτες και περίπου έξι μέλη πληρώματος, όταν εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ σήμερα το πρωί», και ότι οι κάτοικοι της περιοχής είδαν τη συντριβή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή