Απεβίωσε η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου – Η επιθυμία της οικογένειας

Απεβίωσε η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου – Η επιθυμία της οικογένειας

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες ώρες περνά ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, καθώς «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών η σύζυγός του, Καλλιόπη Καραγιαννίδου.

Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου πολιτικά δραστηριοποιήθηκε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο και αργότερα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ίδρυση του, ενώ υπήρξε εκλεγμένη στην ΕΜΔΥΔΑΣ (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων) με τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Θέρμης και στενή συνεργάτης του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, με παράλληλη δράση στον χώρο των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένεια της ο δήμος Θέρμης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Καθαρά Δευτέρα, στις 11 το πρωί, από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Θέρμης αναφέρει: «Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος.

Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου.

Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ.»

Παράκληση της οικογένειας του Σωκράτη Φάμελλου είναι, αντί στεφάνου στη μνήμη της Πόπης Καραγιαννίδου, τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας «ΛΑΜΨΗ».

Τράπεζα Alpha με IBAN : GR 240140477-002002004018/

Τράπεζα Εθνική με IBAN: GR 1401102110000021148008937

Τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR 7201722330005233088997088

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή