Αστυνομική καταδίωξη στην Ιόνια Οδό – Κατασχέθηκαν 161 κιλά χασίς

Αστυνομική καταδίωξη στην Ιόνια Οδό – Κατασχέθηκαν 161 κιλά χασίς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 161 κιλών κατασχέθηκε τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αρτας, στην Ιόνια Οδό, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 29 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 29χρονο συλληφθέντα να κινείται με αυτοκίνητο στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Άρτας με κατεύθυνση το Αντίρριο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει εκείνος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και λίγο αργότερα, στο ύψος του Κομποτίου , το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του 98 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης με συνολικό βάρος 161 κιλά και 31 γραμμάρια.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας 'Αρτας προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιάσει και παραχωρήσει στον 29χρονο συλληφθέντα, ένας ομοεθνής του 23 ετών, ο οποίος συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή