Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια

Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο των Σκοπίων, στην οποία αναγράφεται η ονομασία «Μέγας Αλέξανδρος», έχει κατέβει και είναι τοποθετημένη στην άκρη του δρόμου.

Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια-1
Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια-2

Στις εικόνες που κατέγραψαν τα διεθνή ΜΜΕ, η πινακίδα βρίσκεται στο έδαφος, ενώ οι κάτοικοι των Σκοπίων περνούν από το σημείο για τις καθημερινές τους ασχολίες.

Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια-3
Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια-4

Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται ένας εργαζόμενος, ο οποίος εκτελεί εργασίες στον δρόμο, όπου βρισκόταν η πινακίδα.

Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια-5

Σύμφωνα με το Reuters, που δημοσιοποίησε κάποιες από τις φωτογραφίες, η πινακίδα κατέβηκε λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.

Υπενθυμίζουμε, πως η τοποθέτηση των πινακίδων με τα νέα ονόματα του αεροδρομίου και του αυτοκινητόδρομου θα γίνει εντός των επόμενων ημερών, μετά τη δημοσίευση της απόφασης της κυβέρνησης των Σκοπίων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Η διαδικασία για τη μετονομασία του διεθνούς αυτοκινητόδρομου της χώρας σε αυτοκινητόδρομο «Φιλία» και του αεροδρομίου των Σκοπίων σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» θα ξεκινήσει μετά τη δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, της σχετικής απόφασης που έλαβε το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων.

Οι ενέργειες και εργασίες για την αφαίρεση των υπαρχουσών σημάνσεων κυκλοφορίας και την τοποθέτηση των νέων θα διεξαχθούν από το κρατικό Ταμείο Οδοποιίας των Σκοπίων.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή