Η ελληνική γαστρονομία σε 15 χώρες του εξωτερικού μέσω του «Sympossio Greek Gourmet Touring»

Η ελληνική γαστρονομία σε 15 χώρες του εξωτερικού μέσω του «Sympossio Greek Gourmet Touring»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tον 9ο χρόνο διεξαγωγής του εορτάζει εφέτος το «Sympossio Greek Gourmet Touring», το μοναδικό, εξαγωγικό «όχημα» προβολής του Ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού, που υλοποιεί ο όμιλος Aldemar, έχοντας την στήριξη του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του οργανισμού Enterprise Greece.

Mε φετινό θέμα «Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο» το «Sympossio Greek Gourmet Touring» θα ταξιδεύσει σε πάνω από 37 πόλεις, σε 15 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εμπνευστής του Sympossio Greek Gourmet Touring και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Aldemar sorts, υπογραμμίζει ότι «το Sympossio είναι το μοναδικό, συνεργικό όχημα προβολής της Ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό. Εδώ και 9 χρόνια αποδεικνύει πως ενσωματώνει πλήρως όλους τους επιμέρους κλάδους αυτούς που ονομάζουμε "Οικονομία της Φιλοξενίας". Μέσα από την σύμπραξη φορέων, παραγωγών, βιομηχανίας, τουριστικών επαγγελμάτων και επαγγελματιών όλου του φάσματος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος του τουρισμού, αλλάζουμε το αφήγημα με έργα και όχι λόγια».

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή