5ο Attika Run&Fun Grand Prix

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στις 28 Ιανουαρίου σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αμαρουσίου αρχίζει το "5ο ATTIKA RUN&FUN ​Grand Prix!" – Οι πρώτοι 100 που θα εγγραφούν θα μετάσχουν σε κλήρωση για 10 δωρεάν συμμετοχές στο Διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Αμαρουσίου 28 Ιανουαρίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης 25 Φεβρουαρίου, Αγ. Ανάργυροι / Καματερό 11 Μαρτίου, Μελίσσια / Πεντέλη 29 Απριλίου και τελικός Παλαιό Φάληρο 20 Μαΐου. 

Οι αγώνες έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση / κατάταξη, μετάλλια για όλους όπως επίσης φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, μπύρες χωρίς αλκοόλ AMSTEL Free, μπανάνες DOLE, παπούτσια 361° RUNNING για τους νικητές των 5 και 10 χλμ ανδρών και γυναικών.

Το 5ο ATTIKA RUN&FUN αφιερώνεται στην ΕΥΖΩΙΑ των πολιτών και στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων και στην προστασία του περιβάλλοντός μας!

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ΕΡΑ ΣΠΟΡΚαθημερινήACTION 24 και το RUNNING News.gr. Επίσημοι Χορηγοί είναι η AMSTEL Free και o ΒΙΚΟΣ. Υποστηρικτές είναι τα παπούτσια 361°, οι μπανάνες DOLE, το Metropolitan Hospital, η OutdoorActivities, το περιοδικό IRUN και η Photo Action.

Οι αγώνες είναι 5 και 10 χλμ RUNNING ανδρών και γυναικών, 5 χλμ βάδην και 1 χλμ για παιδιά (Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού).

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Αμαρουσίου 28 Ιανουαρίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης 25 Φεβρουαρίου, Αγ. Αναργύρων / Καματερού 11 Μαρτίου, Μελισσίων / Πεντέλης 29 Απριλίου και τελικός στο Παλαιό Φάληρο 20 Μαΐου. 

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή εδώ και τρέξτε στο "5ο ATTIKA RUN&FUN Grand Prix!" 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή