Νέοι, startups και επιχειρήσεις μαζί για 2 ημέρες

Νέοι, startups και επιχειρήσεις μαζί για 2 ημέρες

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ThinkBiz Academy ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για συνεχόμενη χρονιά στις 18-19 Μαΐου στην OTEAcademy.

Η πρωτοβουλία αυτή του ThinkBiz, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor και της Γαλλικής Πρεσβείας, με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και με μοναδικό platinum υποστηρικτή του την ΚΑΥΚΑΣ A.E.

Στόχος μας φέτος;

Να βοηθήσουμε τους νέους να ενταχθούν στο χώρο της επιχειρηματικότητας, να καταφέρουν να παραμείνουν σε αυτόν και να πετύχουν, αναπτύσσοντας παράλληλα τα απαραίτητα skills για οτιδήποτε κι αν επιδιώκουν να κατακτήσουν.

Πώς θα γίνει αυτό;

Αντλώντας θέματα από τους τομείς του Marketing, των Sales, του Human Resources Management και του IT, καταξιωμένοι ομιλητές του χώρου των επιχειρήσεων αλλά και έμπειροι trainers θα προσφέρουν διαδραστικές ομιλίες και απόλυτα εξειδικευμένα workshops.

Η εμπειρία όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς mock-up interviews, βιωματικά happenings αλλά και επιχειρηματικά παιχνίδια θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το διήμερο, το οποίο θα συνοδεύεται και από networking με startups και ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου για να μιλήσουν με τους συμμετέχοντες και να τους βοηθήσουν να λύσουν κάθε τους απορία.

Εμπνεύσου λοιπόν από τον φετινό υπότιτλο και όπως μια startup δημιουργείται ξεκινώντας από το μηδέν και σταδιακά εξελίσσεται, έτσι κι εσύ κάνε τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.  

Let’s “Start-Upping Your Way” this year! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή