Τελευταία εβδομάδα αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης «ΟΠΑΠ Forward»

Τελευταία εβδομάδα αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης «ΟΠΑΠ Forward»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχοντας διανύσει ήδη έναν επιτυχημένο πρώτο χρόνο με σημαντικά αποτελέσματα για 20 εταιρείες, το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» υποδέχεται εφέτος 21 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω του www.opapcsr.gr έχει μπει στην τελική ευθεία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 (ώρα λήξης 12:00 το βράδυ).

Οι εταιρείες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν, θα αποκτήσουν μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης. Οι 20 επιχειρήσεις που παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο του προγράμματος πέτυχαν να αυξήσουν, έως σήμερα, τον συνολικό τους τζίρο κατά 20% (25 εκατ. ευρώ). Ταυτόχρονα, δημιούργησαν 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας, ενώ μέσω των συνεργασιών που αναπτύχθηκαν στην αγορά, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

Πώς θα επωφεληθεί η επιχείρησή σας από το «ΟΠΑΠ Forward»

Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», που υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor Greece, παρέχει στις επιχειρήσεις μια πλήρη σειρά υπηρεσιών για να ενισχύσουν τη θέση τους στην ελληνική αγορά και να  αποκτήσουν προοπτικές επέκτασης εκτός συνόρων. 

Συγκεκριμένα:

·         Πρόσβαση σε χρηματοδότηση (επενδύσεις και δανεισμό) σε συνεργασία με κορυφαίο τραπεζικό ίδρυμα

·         Ολοκληρωμένη στρατηγική καθοδήγηση από ένα σημαντικό δίκτυο επιτυχημένων επιχειρηματιών και έμπειρων στελεχών της αγοράς

·         Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα στρατηγικής, διαχείρισης οικονομικών, λειτουργίας και ανθρωπίνου δυναμικού, πωλήσεις και επικοινωνία

·         Προοπτικές πρόσβασης σε διεθνείς αγορές και δράσεις δικτύωσης

Η επιλογή των 21 νέων επιχειρήσεων που θα ενταχθούν εφέτος στο πρόγραμμα, θα γίνει με βάση ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που αφορούν τόσο στην επιχείρηση, όσο και στον ίδιο τον επιχειρηματία.

Έμφαση στους τομείς με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Τελευταία εβδομάδα αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης «ΟΠΑΠ Forward»-1

Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» απευθύνεται σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται σε εκείνους, όπου η Ελλάδα έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όπως είναι ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και σε κλάδους με προοπτική ανάπτυξης, όπως οι νέες τεχνολογίες.

Η περιγραφή του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward»  και όλες οι πληροφορίες για τα κριτήρια, τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επιλογής, συμμετοχής καθώς και το χρονοδιάγραμμα, είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή