ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ήταν από τις σπάνιες εμφανίσεις της Βασίλισσας και από τις σπάνιες φορές που είδαμε την Anna Wintour να χαμογελάει. Λένε πως αυτός που κάθετα δίπλα στην Σιδηρά Κυρία της μόδας στην πρώτη σειρά, είναι και αυτός που έχει την καλύτερη θέση στο fashion show. Χθες λοιπόν την καλύτερη θέση είχε η ίδια η Wintour, αφού κάθισε δίπλα στην Βασίλισσα Ελισάβετ που βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Richard Quinn στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

''Ο διάβολος φοράει Prada και η Βασίλισσα φοράει γάντια'', ήταν μερικά από τα tweets, που κατέκλυσαν τα social media, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς που ανέλυσαν το body language των δύο κυριών, η ευχάριστη διάθεση της Βασίλισσας κατάφερε να κάνει την διευθύντρια της Vogue, που έδειχνε εμφανώς πιο αγχωμένη με τα χέρια μπλεγμένα, να χαλαρώσει, και -επιτέλους- να χαρίσει στην κάμερα ένα χαμόγελο.

Η Μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας βρέθηκε εκεί για να παραδώσει το πρώτο βραβείο Queen Elizabeth II Award for British Design στον Richard Quinn, το οποίο θα τιμάει κάθε χρόνο ένα νέο βρετανό σχεδιαστή που ξεχωρίζει για το έργο του και τον ρόλο του στην βιομηχανία μόδας της χώρας. Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο skirt suit κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski, το οποίο συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, ενώ ενίσχυσε το σύνολό της με μια διαμαντένια καρφίτσα στο πέτο.

Νωρίτερα, η βασίλισσα επισκέφθηκε τις εκθέσεις σχεδιαστών της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή η εμφάνιση της είχε κρατηθεί μυστική - μάλλον για λόγους ασφαλείας- και όπως ήταν αναμενόμενο τα βρετανικά μίντια πιάστηκαν μάλλον απροετοίμαστα, αλλά ο ενθουσιασμός τους ήταν κάτι παραπάνω εμφανείς, με τα δημοσιεύματα να κάνουν σε χρόνο μηδέν τον γύρο του διαδικτύου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου στο mustonline.gr.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ