Η απάντηση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης στις αιτιάσεις του Αδωνι Γεωργιάδη

Η απάντηση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης στις αιτιάσεις του Αδωνι Γεωργιάδη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη», δηλώνει η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, απαντώντας στις αιτιάσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

«Η δήλωση αυτή έρχεται σε απάντηση όσων είπε εις βάρος της από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα ότι, όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, η Γενική Επιθεωρήτρια κρατά κλειδωμένα στα συρτάρια της, τα πορίσματα για το θάνατο 4χρονου παιδιού σε νοσοκομείο της Κρήτης», δήλωσε, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Ολόκληρη η δήλωση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου στο ΑΠΕ/ΜΠΕ έχει ως εξής:

«Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη. Αύριο θα διερευνήσω πού βρίσκεται η υπόθεση αυτή.

Όπως πληροφορήθηκα, την είχε το ΣΕΥΥΠ (Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας) και αύριο θα γνωρίζω λεπτομέρειες για το θέμα.

Θυμίζω ότι στο ΣΕΥΥΠ προΐσταται Γενικός Επιθεωρητής. Ως γνωστόν, εγώ είμαι Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή