Βούτσης: Θα μιλάτε μέχρι το πρωί; Σαμαράς: Θα κατέβω όταν τελειώσω

Βούτσης: Θα μιλάτε μέχρι το πρωί; Σαμαράς: Θα κατέβω όταν τελειώσω

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό την ώρα της ομιλίας του τελευταίου στην συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής για τη Novartis.

Η μεγάλη διάρκεια της ομιλίας του κ. Σαμαρά ανάγκασε τον κ. Βούτση να τον διακόψει και να τον ρωτήσει πόσα λεπτά χρειάζεται ακόμα για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του. Ο κ. Σαμαράς έδειξε να ενοχλείται έντονα από την ερώτηση του κ. Βούτση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταγγέλλετε έναν πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα; Θα κατέβω όταν τελειώσω.

Ωστόσο η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι κακώς τον ρώτησε ο κ. Βούτσης για τον χρόνο με τον πρόεδρο της βουλής να ζητά να το πάρει πίσω. «Δεν το παίρνω πίσω, κάκιστα ρωτήσατε», είπε ο κ. Σαμαράς.

Τότε, ο κ. Βούτσης ανέβασε τον τόνο της φωνής του και είπε χαρακτηριστικά: «Σοβαρά ; Δηλαδή μπορείτε να μιλάτε μέχρι το πρωί; Υπάρχει μια διαδικασία. Και σας παρακαλώ πολύ όχι αυταρχισμό επί της έδρας. Μιλήσετε όσο θέλετε αλλά μετά από άδεια δική μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή