Επεισόδιο Σαμαρά με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν είσαι άντρας πες το δυνατά»

Επεισόδιο Σαμαρά με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν είσαι άντρας πες το δυνατά»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, επέβαλε η φράση που ακούστηκε από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, και προκάλεσε την οργή του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Την ώρα που μιλούσε ο κ. Σαμαράς, ένας βουλευτής ακούστηκε να λέει τη φράση «το παραχέσατε», με τον πρώην πρωθυπουργό να σταματά και να εγκαλεί τον βουλευτή: «Πες το δυνατά, αν είσαι άνδρας».

Άμεσα, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, παρενέβη επιβάλλοντας την τάξη στα έδρανα του κόμματος της κυβερνητικής και στη συνέχεια απολογήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό για τη φράση που ακούστηκε.

«Ηρεμία, παρακαλώ» είπε χαρακτηριστικά, με τον κ. Σαμαρά να απαντά «Όχι ηρεμία κύριε πρόεδρε όταν μου λέει το παραχέσατε».

«Το κατάλαβα γι αυτό έκανα παρέμβαση. Παρακαλώ να διαγραφεί από τα πρακτικά και κύριε συνάδελφε ήταν ανεπίτρεπτο», είπε ο κ. Βούτσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή