Λοβέρδος: Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης

Λοβέρδος: Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας στη Βουλή, επεσήμανε ότι πρόκειται για σκευωρία την οποία έστησε ο Πρωθυπουργός «με πρακτικές αρχισυμμορίτη», προκειμένου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

«Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και σημείωσε ότι καταθέτει μήνυση κατά των τριών «κουκουλοφόρων» και κατά παντός ηθικού αυτουργού.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη», ανέφερε ο πρώην υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε ότι δεν γνώριζε τον κ. Φρουζή, ούτε και κανέναν άλλο άνθρωπο της Novartis.

Έκανε επίσης λόγο για «αήθη προσπάθεια να με θέσουν εκτός πολιτικής» και τόνισε: «Έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια κι απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό».

«Δεν φοβάμαι τη συμμορία», συνέχισε και κατήγγειλε πως παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και οι νόμοι, τονίζοντας ότι «θα δούμε ποιοι τρέμουν την αφαίρεση της κουκούλας».

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή