Τι απαντά ο πατέρας της μικρής Μελίνας στα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή για το θάνατο της κόρης του

Τι απαντά ο πατέρας της μικρής Μελίνας στα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή για το θάνατο της κόρης του

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραγικός θάνατος της μικρής Μελίνας από την Κρήτη έγινε αιτία αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι το πόρισμα παραμένει κρυφό, με ευθύνη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Έκπληκτος ο πατέρας της μικρής Μελίνας άκουσε όλα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή και σε δήλωσή του στον ΣΚΑΪ δηλώνει ότι το μόνο που ζητά είναι να μάθει από τι πέθανε το παιδί του και αν ευθύνεται κάποιος να τιμωρηθεί.

«Σας δηλώνω έκπληκτος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι με αφορμή τη Novartis, μετά από δύο χρόνια, ξεκινάμε να βρούμε τον φάκελο του παιδιού. Είναι υποθέσεις με άλλα περιστατικά που έχουν φτάσει πολύ πιο γρήγορα σε ένα δικαστήριο και εγώ περιμένω χωρίς να μου έχει πει κανείς το παραμικρό» είπε ο πατέρας της 4χρονης στον ΣΚΑΪ.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή