Ποδόσφαιρο: Επίθεση αγνώστων καταγγέλλει ο Ουάρντα

Ποδόσφαιρο: Επίθεση αγνώστων καταγγέλλει ο Ουάρντα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα επίθεσης έπεσε από αγνώστους με καλυμμένα πρόσωπα ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ο Ουάρντα βρισκόταν σε μαγαζί της Καισαριανής. Την ώρα που μετέβαινε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του, δύο άντρες, που κατά πληροφορίες κρατούσαν μαχαίρι και όπλο, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Μόλις ο Ουάρντα τους αντιλήφθηκε κατάφερε να τρέξει και να μπει σε διπλανό μαγαζί ειδοποιώντας την αστυνομία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό, με το οποίο ασχολείται η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας της ΓΑΔΑ.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου» και κάλεσε τους αρμόδιους «να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων». Για το θέμα τοποθετήθηκε με διαρροή ο ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για «επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα που έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίασή τους, ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΣΑΠ καταδικάζοντας απερίφραστα την επίθεση και εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για ενέργειες όπως αυτή, που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ενός ποδοσφαιριστή.

Οσον αφορά το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, χθες ανακοινώθηκε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ενώ τόσο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας υπήρξαν δημόσιες τοποθετήσεις ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα που θα οδηγήσουν σε τιμωρία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι συνεχίζεται, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε και τετ α τετ με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Φερνάντο Βαρέλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή