Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης με χαρακτηριστικά παλιανθρώπου ο Τσίπρας

Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης με χαρακτηριστικά παλιανθρώπου ο Τσίπρας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «συντριπτική ήττα του Πρωθυπουργού, την πρώτη τόσο μεγάλη από τον Ιανουάριο του 2015» έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα επιμένοντας στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. «Όταν είπα ότι ο ενορχηστρωτής είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει ψήφους αδιαφορώντας ότι τσαλακώνει ανθρώπους, ήμουν ακριβοδίκαιος» ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι αρχισυμμορίτης και έχει χαρακτηριστικά παλιανθρώπου. Η ιστορία θα γράψει ότι μαζεύει ψηφαλάκια πατώντας στη τιμή μας».

Σημειώνοντας ότι «οι υπαρχηγοί σε αυτή τη συμμορία είναι 5 – 6 άτομα» ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στο Θέμα Fm, προανήγγειλε ότι «πέραν των μηνύσεων κατά των ψευδομαρτύρων έπεται δεύτερος γύρος μηνύσεων με τα ονόματά τους». «Θα χτυπήσω στην καρδιά της υπόθεσης» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους για τον πρωθυπουργό σημείωσε ότι «επιδοκιμάστηκε ως διχαστικός» και ότι «αναδείχθηκε νικητής δια του δηλητηρίου το 2015». «Δεν τον ενδιαφέρει ότι η χώρα έχει προβλήματα, τον ενδιαφέρει με το διχασμό να κρατήσει τις ψήφους του» τόνισε.

Επίσης ανακοίνωσε ότι στις 13:30 θα πάει στην εισαγγελέα Διαφθοράς, κ. Τουλουπάκη και θα αφήσει επιστολή με την οποία θα ζητά να ανοίξουν οι λογαριασμοί του.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή