Αν είσαι φαν του Game of Thrones πρέπει να δεις τη νέα συλλογή του οίκου Gucci

Αν είσαι φαν του Game of Thrones πρέπει να δεις τη νέα συλλογή του οίκου Gucci

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό του Alessandro Michele… Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που είναι αυτή τη στιγμή ο απόλυτος σταρ στον χώρο της μόδας.

Το μόνο σίγουρο με το χθεσινό του σόου στο Μιλάνο για τον οίκο Gucci είναι πως σε κάθε ένα από τα looks της συλλογής του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 βλέπαμε τα κορίτσια του Game of Thrones, Daenerys Targaryen και την Cercei Lannister, μέχρι την Arya Stark, ακόμα και την Olenna Tyrell που αν ήταν fashionistas θα κέρδιζαν σίγουρα την μάχη της street μόδας με αυτά τα σύνολα.

Τα μοντέλα κουβαλούσαν δράκους, κομμένα κεφάλια και είχαν το ''τρίτο μάτι'' όσο περιφέρονταν σε ένα χώρο που είχε μεταμορφωθεί σε χειρουργικό δωμάτιο. Όπως εξήγησε από τα παρασκήνια ο σχεδιαστής ήταν ο δικός του εναλλακτικός τρόπος να δείξει όλη την διαδικασία της μεταμόρφωσης ενός ρούχου, το κόψιμο, το ράψιμο και την δημιουργία μέσα από τα υφάσματα μιας νέας ''προσωπικότητας''.

 

Περισσότερες ειδήσεις από την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή